Aanmelden bij ons

 

Als u zich wilt aanmelden bij onze praktijk, graag uw aandacht voor het volgende:

Hoe meer u weet over onze werkwijze, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
Middels een aanmeldingsformulier en een gezondheidsvragenlijst (af te halen in onze praktijk) kunt u uw persoonsgegevens aan ons doorgeven. Ook geven wij er de voorkeur aan dat u uw tandheelkundige gegevens van uw vorige tandarts aan ons (laat) doorsturen.

Zodra wij dit formulier ontvangen hebben,  sturen wij u een welkomstbrief met uitleg over de huisregels van de praktijk. Nadat wij uw dossier ontvangen hebben kunt u telefonisch een afspraak bij ons maken voor een eerste consult.

In het algemeen zal tijdens het eerste bezoek – uw kennismakingsgesprek – geen tandheelkundige behandeling plaatsvinden.
Tijdens het eerste bezoek zal een mondonderzoek plaatsvinden en zullen de benodigde röntgenfoto’s worden gemaakt.

Aan de hand van dit onderzoek en de foto`s zullen we samen met u bespreken wat de wensen, problemen en mogelijkheden zijn en op basis hiervan een  behandelplan voorstellen.  Indien nodig zal er tevens een afspraak worden gepland bij de mondhygiëniste.

Dit consult en eventuele foto`s die gemaakt zijn, dient u direct aan de balie te voldoen. Bij voorkeur via pinbetaling.

Geef a.u.b. steeds wijzigingen door van uw adresgegevens, uw medicijngebruik en gezondheidstoestand, zodat wij goed op de hoogte blijven van uw omstandigheden. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00

Opbeltijden

Ma tot en met vrij van:
08.00 to 12.30 uur

Contact opnemen

telefoon 035 68 38 702
envelop info@tandartspraktijkzenderstraat.com